Recensies

Ik kom nu ongeveer een jaar bij Laura en ze weet me elke keer weer te verrassen!
Zonder iets te zeggen pakt ze tijdens een massage de plekken aan die net iets meer aandacht kunnen gebruiken.
Dat vind ik echt haar kracht! Daarnaast voel ik me erg op mijn gemak bij Laura door haar heerlijke nuchterheid.
De maandelijkse massage is voor mij een moment voor mezelf en haalt de spanning van mijn lichaam af.
Ook heb ik een tijdje geleden de collumbehandeling ondergaan.
De behandeling was voor mij persoonlijk best heftig, maar heeft eraan bijdragen dat mijn fysieke maar vooral mentale gezondheid weer een stuk beter is!

De huisarts controleerde of ik mijn vingers en tenen nog kon bewegen, inmiddels zeker 23 jaar geleden.
Rond mijn puberteit begon de ellende met rugklachten, niet te verklaren. Na een burn-out in 2013 en veel soorten therapieën later de hoop bijna opgegeven. Na lang op Laura’s site gestaart te hebben, was mijn nieuwsgierigheid na een paar maanden zo groot, dat ik een afspraak heb gemaakt.
Zo nuchter als Laura is, zegt ze eerlijk dat het geen leuke behandeling is en nu begint. Uhh oke bedankt… Ik laat het maar op me af komen… 
Na een paar voelbare knakken, viel ik haast flauw “kan daar bloed stromen”? Meteen kwamen er allerlei emoties los, die jaren vast hadden gezeten.
Ja ik was een jaar of 7/8 en viel van de trap, van bovenaf. Dat resulteerde in opstapeling van stress in mijn lijf. Gedraaide nekwervels.. Maar mijn vingers en tenen deden het nog.. Volgens Laura heeft de hypermobiliteit me er nog jaren doorheen geloodst.
Eindelijk na zoveel jaren onrust gevoeld te hebben in mijn lijf, niet wetend waardoor het ontstond en hoe het weg ging, krijg ik steeds meer controle over mijn emoties, begin ik meer energie te krijgen en ik zit zo ontzettend lekker in mijn vel.
En dat is nog niet alles.
Na een goed gesprek met Laura, Heb ik onze oudste dochter ingepland. Zij kampt met verschrikkelijke nachten (lamp aan, deur open), overdag niet meer slapen, zindelijkheid die schommelt, dichtklapt als ze aandacht krijgt. Ook met haar verschillende therapieën gevolgd. Want ja, waar moet je het zoeken als moeder zijnde…
Laura was ontzettend lief voor ons meisje. Omdat ik wist hoe pijnlijk de behandeling is, voelde ik me even een slechte moeder. Onze meid krijste zo hard na de eerste keer, ik dacht nu stopt het. Laura gaf aan dat ze nog een moest. Oh wat ging mijn moederhart tekeer. 
Laura vroeg haar of ze nog een keer mocht van haar. Prompt ging madam klaar zitten “kom maar op”! Alsof  ze meteen positief verschil voelde. En dat in totaal 4 keer. Wat was ik ongelofelijk trots op haar!
En toen?
Op weg naar huis met een chocoladeijsje van Laura. Want Laura is stout maar toch een beetje lief he mama.
Die middag sliep ze 2uur en tegen de avond stond haar kaak recht. Die avond zei ze voor het eerst “ik hou van jou mama”. Die nacht sliep ze door (lamp uit, deur dicht)/
En dat voor een meisje van 3 jaar die, samen met mij (en hulp van Karin (kindertherapeut)) oud verdriet, ontstaan door de snelle bevalling heeft overwonnen.

Laura bleef contact houden om te vragen hoe het ging met beiden. Dit geeft voor mij weer aan hoe betrokken Laura is en hart heeft voor haar werk.
Uit de grond van mijn hart: Laura, dankje voor alles wat je voor ons hebt gedaan! <3

Effectieve collum behandeling ondergaan nav whiplash 10 jaar geleden: de behandeling heeft een goed resultaat gegeven.

Voor alle mensen die twijfelen…..
vandaag de tweede behandeling gehad en voel me zo ontzettend goed.
Afgelopen 10-12 jaar mijn dagen doorgekomen met extreem veel medicijnen met als gevolg ernstige darm en maag problemen.
Ik had erg veel hoofdpijn en pijn in mijn nek, nooit gedacht aan een val die ik gemaakt heb als klein kind. Ik voel me goed en ben erg dankbaar.
Laura je bent een topper! Super bedankt…. ❤️

Rug klachten
Ik was ten einde raad.
Fysio , chiropractor niks hielp.
Van de dokter zware pijnmedicatie gekregen om de dag door te komen.
Maar dacht dit kan toch zo niet.
Mensen wat me zagen , kregen ook spontaan pijn .
Toen zei iemand me ga eens naar laura. Gebeld en Voor de eerste kon vrij snel terecht.
Klachten uitgelegd en de behandeling besproken.
Laura komt vakkundig over en neemt de tijd voor je . Ze zoekt samen met je naar de oorzaak van waar de klachten vandaan komen .
Na de eerste behandeling heeft het ff geduurd voor er resultaat kwam, wel was meteen een hoop spanning uit mijn lijf. Na 3 weken begon ik duidelijk minder pijn waar te nemen. Na de 2de behandeling geheel pijn vrij.
Nog een goed advies gekregen om te ontgiften en mijn spieren snel te laten herstellen. Laura bied een totaal pakket aan en dat is fijn. nu een aantal weken later nog steeds geheel pijn vrij.
laura bedankt !!!

Een klein jaar geleden ben ik door zeer aanwezige rugklachten terecht gekomen bij Laura.
Al verschillende fysiotherapeuten etc. geprobeerd, echter met minimaal resultaat.
Door deze topper zijn mijn klachten aanzienlijk verminderd. 2 maal de collumbehandeling gehad, en nu maandelijks terug voor de heerlijke massage!
Laura is kundig en professioneel. Weet waar ze het over heeft en helpt je hiermee geweldig. Ik zou ieder ander aanraden om naar deze topper te gaan!!
Lieve Laura, thanx!!

1x per 4 a 5 weken neem ik een heerlijke massage bij Laura.
De massages doen mij erg goed, ze zijn allereerst heerlijk ontspannend maar je voelt vooral dat je lichaam erna weer als herboren is en de spanning eraf is.
De 2 collum behandelingen bij Laura zijn ook een aanrader want hiermee valt zoveel winst te behalen zowel op emotioneel en lichamelijk gebied.
Mijn maandelijks terugkerende blaasontsteking is vanaf nu verdwenen!

Pas geleden voor de tweede keer bij Laura op bezoek geweest, na de eerste atlas behandeling viel er letterlijk een druk van mijn schouders!
Met motorcrossen gaat er wel eens iets mis (hoe slechter de coureur hoe vaker..) harde klappen op het hoofd met alle gevolgen van dien.
Afwezigheid, duizeligheid, stijve spieren koude voeten en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Na de eerste behandeling trok de spanning vrijwel direct weg, de dagen er na speelden oude blessures op (zelfs de enkels) gezien de doorbloeding op gang komt.
Na een maand kwam mijn oude energie weer terug en nu na twee maanden kan ik weer “vrij” bewegen/sporten en lekker crossen.
Bedankt Laura!!

Ik had bij Laura 2 collumbehandelingen gewonnen.
Ik was erg beniewd wat Laura voor mij kon betekenen ivm mijn hoofdpijn en migraine.
De eerste behandeling was behoorlijk heftig qua lichamelijke pijn maar ook emtioneel gebeurde er van alles.
Daarna al meteen resultaat want ik had letterlijk meer bewegingsvrijheid.
Kon me alle kanten op bewegen!
Het voelde een paar dagen een beetje beurs maar heeft me verder niet belemmerd.
Ik heb de week erna nog een flinke migraine aanval gehad, maar ben daar veel sneller van opgeknapt.
Vandaag heb ik mijn tweede behandeling gehad.
Iets minder heftig want ik wist wat ik kon verwachte.
Tussen de 2 behandelingen in heb ik een heerlijke massge gehad.
Ik zie mijn toekomst zonnig tegemoet.
En ben erg dankbaar voor wat Laura voor mij heeft kunnen betekenen.

Wat fysiotherapeuten, masseurs, osteopaten, manueel therapeuten, kinesisten en noem ze maar op, niet lukte, is Laura wel gelukt.
Al jaren had ik last van een stijve nek, migraine, wervels die 2 dagen na een manupulatie weer scheef zaten, niet op een hoofdkussen kunnen liggen, hoofdpijn bij het opstaan, migraine, bij autorijden niet goed kunnen omkijken, was ik steeds bang dat de wervels van mijn rug weer verkeerd gingen zitten en een hoop vage klachten.
De atlas correctie was best pittig maar duurde veel minder lang dan ik verwacht had. Laura was heel kundig en betrokken.
Na de atlascorrectie (die zonder enige vorm van manipulatie heeft plaatsgevonden! ) voelde mijn nek meteen alsof er meer ruimte was ontstaan en kon ik mijn hoofd weer beter bewegen.
Ik kon ook zonder enige moeite weer echt rechtop staan. Wat een opluchting!
Grootste verschil bemerkte ik toen ik in mijn auto stapte. Mijn rugleuning stond nog in halve ligstand en deze heb ik meteen een stuk rechter moeten draaien, zelfs mijn stuur weer hoger gezet) Wat een verschil! Enige dagen heeft alles beurs aangevoeld en kraakte het links en rechts… nu, bijna 2 weken later begin ik echt de verschillen te merken.
Ik kan weer op mijn kussen liggen, geen hoofdpijn meer gehad, kan mijn nek goed draaien (spieren zijn nog wat stram), mijn ogen zijn verbeterd en gek genoeg voel ik veel meer rust.
Ondanks het feit dat mijn wervels normaal heel snel terug verkeerd gingen zitten, zit de atlas nu nog steeds op z’n plek.
Ik hoop dat bij de 2de behandeling nog de puntjes op de i kunnen worden gezet, maar ben nu al heel tevreden met het resultaat.
Laura, ik ben je dankbaar !!!!!!❤️

Na een verhelderend telefoongesprek met Laura meteen een afspraak gemaakt.
Haar vermoeden leek juist, een whiplash met een gedraaide torsie na een auto ongeluk een paar jaar geleden.
Daar kwamen dus die vage klachten vanaf…..
Een pittige behandeling volgde, maar maakte dat mijn nek een heel stuk losser kwam en de energie stroomde beter. Dat was meteen voelbaar. Laura is heel professioneel, weet zelf wat de behandeling inhoud, gunt je dan ook alle tijd om te ‘bekomen’ .
De tijd tussen twee behandelingen in is wel fijn om je lichaam rustig te laten wennen aan een andere houding.
Op haar advies meteen ook een afspraak gemaakt voor een massage na de laatste behandeling. Die was echt heeeeeerlijk. Ze weet precies de plekjes waar de spanningen zitten, en vol energie, maar zeker ook ontspannen kom je bij haar van de tafel af!
Dankjewel Laura. Vol goede moed en met je super adviezen ga ik verder, ik voel gewoon, dit gaat goed komen. Xx

De behandeling bij Laura is voor mij zeer zinvol geweest, daar ik rugklachten heb na een val van ruim 2.50m. hoogte. Na de twee sessies bij haar, zijn de klachten verminderd.
Laura werkt met mensen op een prettige, bewuste en rustgevende wijze.
Ze is kundig en heeft de gave om hetgeen bij mensen op dieper lėvel, plaats vindt, tijdens het behandelingsproces, in te voelen en op de juiste wijze te begeleiden.
Zeer bijzonder !!!

Ik ben bij laura geweest voor een collumbehandeling vanwege pijnklachten in vooral nek en schouders .
Veel geprobeerd en niets dat echt hielp …… totdat ik bij staatsie vivere terecht kwam .
Wat een verschil nu !!! De klachten zijn bijna geheel verdwenen ! Aanrader dus !!!!!
Niet in de laatste plaats door laura als behandelaar. Ze werkt op haar intuitie en is zeer professioneel .

Laura heeft mij enorm geholpen met mijn herstel van een auto ongeluk.
Na de 1e collum behandeling voelde ik al snel veel verbetering! Ik raad het iedereen aan om naar Laura te gaan!!

Laura is zeer kundig in wat ze doet. De collumbehandeling heeft mij goed vooruit geholpen. Ik kan nu veel meer dan ik vooraf had gedacht of gehoopt.

Via Anke Custers, waar ik al in behandeling ben, doorverwezen naar Laura voor de Atlas correctie vanwege andere gezondheids klachten.
Zeer heftige behandeling, maar het resultaat is verbluffend. en tot nu toe blijvend.

Ik ben ( ook met de kinderen) naar Laura geweest voor de nekbehandeling.
Wat doet ze het super goed en professioneel.
De kinderen weet ze goed gerust te stellen en ik merk echt grote veranderingen na 2 behandelingen.
Ik kan het iedereen aanbevelen!
Laura je doet het super! ik ben trots op je!

Super interessant en super leuke dame🌷

Na jarenlange bezoekjes aan de fysiotherapeut en chiropractor zonder blijvend resultaat, kan ik zeggen dat de collumbehandeling mij heeft verlost van mijn structurele nek- en rugklachten!
Laura is een warme persoonlijkheid en tevens een gepassioneerde vakvrouw die razendsnel tot de kern komt.
Pittige behandeling met tot op de dag van vandaag een verbluffende uitwerking die heerlijk doorwerkt en je veel meer brengt dan enkel resultaat op fysiek vlak.
Welke klacht(en) je ook hebt, ik kan je van harte aanbevelen eens langs te gaan bij Laura. J
e kunt je lijf met een gerust hart toevertrouwen aan deze topper die weet van aanpakken!

Heel blij met de colum behandeling.. nu voor de 3de keer geweest. na de laatste behandeling kon ik zo sterk mijn eigen waarde en normen neerzetten. alles in mijn lijf voelt vrijer en sterker. het was niet mijn laatste keer en blijf nog komen! laura zelf is een sterk en fijn persoon waarin mezelf aan kan overgeven 3n haar volledig vertrouw .echte aanrader!!!

Laura is een kundige dame die meteen door heeft welke pijnplaatsen ze aanpakken moet.
De collum behandeling heeft mij zeer goed geholpen.
Laura heeft een zeer vriendelijke uitstraling en straalt rust uit.
Een aanrader…ookal is de behandeling niet geheel pijnloos…

Twee weken geleden mijn collumbehandeling afgerond.
Ik kan dit iedereen die met welke klachten dan ook rond loopt van harte aanbevelen.
Ik ben eerlijk dat het zeker geen fijne behandeling is maar je voelt meteen al dat er iets met je lichaam gebeurd.
Na 13 jaar problemen met vocht in mijn been en 16 jaar last van mijn hernia kan ik zeggen dat ik geen last meer heb van deze problemen.
Laura neemt de tijd voor een fijne intake. Ze stelt de juiste vragen waar je zelf nog niet over hebt nagedacht zodat ze precies weet waar de pijnpunten liggen.
Alles wat ze zei over wat zou kunnen gebeuren na de eerste behandeling gebeurde ook. Ik kreeg last van oude pijnpunten die ik zelf al vergeten was.
Maar na 1 dag waren die steeds weg. Mijn lichaam was zich echt aan het resetten.
Nu na de tweede behandeling merk ik nog steeds dat mijn lichaam zelf aan het herstellen is en dat de spanning is verdwenen.
Ik blijf zeker bij haar terugkomen om mijn lijf “te onderhouden”.

Ik loop 7 jaar met wiplash klachtten rond.
Ben zo ongeveer bij alle hulpverleners geweest, maar niets wat blijvend hielp.
Ik ben nu 3 keer bij staatsie vivere geweest en heb aanmerkelijk minder klachten.
Ik ben er heel erg tevreden over en kan weer dingen doen die ik jarenlang niet meer kon.
Ik kan het iedereen aanraden.de behandelingen zijn behoorlijk pijnlijk, maar je krijgt wel resultaat, de pijn ben je zo vergeten.

Voor de collum therapie (ivm nekklachten en hoge bloeddruk) en voor de ontspannings massage bij Laura geweest.
Heel deskundig en professioneel. Aanrader!

Ik heb nu voor de 2e keer de volledige collumbehandeling bij Laura mogen ervaren.
Laura is een hele energieke, enthousiaste vrouw met veel passie voor haar werk.
Ook geeft de collumbehandeling een fijne werking.
Ik zelf liep blijkbaar al jaren rond met een whiplash na een ongeval, met één behandeling kon Laura mij dit vertellen.
Ik ga nu de collumbehandeling geregeld doen want mijn lichaam voelt daarna zoveel fijner. (mentaal + lichamelijk)
Ik kan het iedereen aanraden! 😉

Ik had veel over de collumbehandeling gehoord en na een lange periode van gemiddeld 4 migraine aanvallen per week,
Laura gebeld of ze ook iets voor mij kon betekenen.
Tuurlijk zei Laura. Ruim een week later stond ik volkomen onbevangen aan de deur.
Op het moment dat Laura met het apparaat in de weer ging, wist ik niet wat me overkwam. Wat een geweld, wat een pijn.
De dagen na de behandeling voelde mijn hals vreselijk beurs, ik had iedere dag hoofdpijn, maar 2 weken na de behandeling was het zover;
IK STOND OP ZONDER HOOFDPIJN.
De tweede behandeling was weer even pijnlijk, maar nu wist ik wat mij te wachten stond.
De napijn was veel minder heftig dan bij de eerste behandeling en het effect des te groter. GEEN HOOFDPIJN EN MIGRAINE MEER.
Laura, ik kan niet zeggen hoe dankbaar ik jou ben. Dankzij jou heb ik mijn leven terug

Een behandeling van Laura is zeker aan te raden . Mentale en fysieke welzijn hangt nauw samen.
Door deze behandelingen te ondergaan voel je gelijk een verademing en een last van je schouder.
De behandeling is pijnlijk, maar weegt zeker niet op tegen het resultaat.
Pijn is voor even, resultaat is op langer termijn veel belangrijker. Laura is kundig, heeft een luisterend oor en down to earth.
Een prettige, warme en veilige omgeving wat je al gauw omarmt. Het resultaat moet een ieder zelf ervaren, maar een absolute aanrader. Dankjewel Laura.

Door een cadeaubon ben ik bij Laura terecht gekomen.
Ik dacht dat ik voor een ontspanningsmassage ging, maar ik deed mijn verhaal over mijn knieblessure die ik al 6 jaar heb.
Laura vertelde mij dat ze het kon verhelpen door triggerpoints. Ik kreeg eindelijk na 6 jaar wachten het antwoord waar ik op zat te wachten.
Mijn pijn kan weggaan, na 6 jaar en na heel veel ziekenhuis bezoeken.
Ze is super goed in haar werk en zij is de enige die mij in 6 jaar tijd echt heeft geholpen en nog steeds doet.
Ik ben heel blij dat ik hier terecht ben gekomen en ben heel tevreden over hoe zij haar werk doet en hoe ze met mensen omgaat en helpt.
Het is een echte aanrader als je ergens last van hebt om er heen te gaan, want voor mij doet ze wonderen!

Afgelopen 2 zaterdagen heb ik samen met mijn vriend de ontspanningsmassagecursus gevolgd bij Laura.
Heel fijn om het samen op elkaar met begeleiding te oefenen! En wat nog mooier is, is dat mijn eigen vent mij nu heerlijk kan masseren!

Altijd even heerlijk om naar Laura te mogen.
Zeer kundig en professioneel. Vriendelijk, open en lief. 
Massage is een echte aanrader! Goed voor je lichaam en geest. geweldig Laura, ga zo door en dank je wel!

Vanavond workshop leren masseren gehad. Geweldig!
Hele fijne energie. Laura legt het heel goed en gedetailleerd uit……!
Ze is super enthousiast.
Nu thuis flink gaan oefenen……Tot gauw lieve Laura……

Via via bij Laura terechtgekomen voor rugklachten.
En wat ben ik daar blij mee. Laura werkt professioneel maar ook intuïtief wat een gouden combinatie is.
Ik kan iedereen met klachten aanraden om een bezoek aan Staatsie Vivere te brengen!

Wil je ook een cursus energetische ontspanningsmassage volgen?
Ik kan het je van harte aanbevelen.
In een zeer ontspannen sfeer met professionele en persoonlijke aandacht had ik de ‘kneepjes’ snel in de ‘vingers’.
Heel erg bedankt Laura!

Een echte aanrader voor jong en oud!

Gister de cursus energetische massage mogen afronden. Echt een aanrader! Heel veel geleerd. Bedankt hiervoor!

In een prettige een zeer ontspannen sfeer genieten van een fijne massage.
De pijn in mijn nek was na twee triggerpointbehandelingen van Laura verdwenen!!
Dank je wel!!

Net een heerlijke massage gehad, ontspannen sfeer en krachtige handen!

Ik heb Laura leren kennen op Open Coffee Weert.
Wat een power vrouw!
Zo jong en al een duidelijke visie.
Ze staat open voor nieuwe wegen en timmert goed aan de weg.
Ik heb ook een massage mogen ontvangen. Zeer professioneel, de juiste snaren geraakt en van mijn klachten af!
Ik kan iedereen aanraden om eens langs te gaan bij deze mooie fijne locatie!

Heerlijk ontspannende en rustgevende massages bij Laura.
Bij binnenkomst gelijk een zen-gevoel. En na afloop eindelijk eens wat meer rust in mezelf gevonden.
Wat een heerlijke ervaring. Echt een aanrader!

Heerlijke massage bij Laura!
Ik kom graag voor de schouder massage, eenmaal als ze bezig is doe ik moeite om mijn ogen open te houden, complete ontspanning dus.
Verlicht de pijn en is gewoon genieten! Laura kijkt en luistert waar het probleem zit, ze is iemand bij wie je je al snel thuis voelt.
Tot de volgende massage!

De massages bij Laura zijn super! Ik kom er graag voor een massage om tot rust te komen. Het is echt een moment van ontspanning.
Vervolgens merk ik de dagen erna ook nog veel verlichting en merk ik dat de massage ook op andere lagen doorwerkt.
Laura is een warme en professionele vrouw die weet wat ze doet! Ik voel me enorm op mijn gemak. Ik kijk binnenkort weer uit naar een bezoekje!