Over Laura

Laura Broeders eigenaresse Staatsie Vivere

Oprichtster van Staatsie Vivere tevens collumbehandelaar, massage en detoxspecialist.

Deze droom is al op jonge leeftijd gewekt. Altijd grote interesse gehad in de complementaire geneeswijze. Ivm lichamelijke klachten waar ik op jonge leeftijd “last” van had, ging ik opzoek naar een alternatief en die heb had ik al snel gevonden. Ben er in deze periode achter gekomen dat er niet alleen naar de klacht gekeken moest worden maar ook naar waar het vandaan komt. Vond dit zo interessant dat ik al mijn daarop volgende jaren heb gespendeerd aan studies. Ook heb ik op 7 jaar in een natuur/reform winkel gewerkt, waar ik veel heb mogen leren over de gezondheid.

Vanaf 19-07-2012 heb ik mijn eigen massagepraktijk. De specialiteiten zijn de Collumbehandeling, EFT therapie, Klassieke massage, Holistisch energetische ontspanningsmassage, Triggerpoint therapie, Cupping therapie, Hoofdpijnmassage, Fibro massage, Rugpijn massage, Quantum touch en Acces Consciousness, inclusief een breed scala aan energetische behandelingen.

01-09-2014 Is de datum dat mijn droom van jongs of aan in vervulling is gegaan!
Staatsie Vivere werd geboren! Het begon als een centrum waar verschillende therapeuten een ruimte konden huren zodat we een breed scala aan kennis hadden waardoor we onze cliënten/ patiënten zo goed mogelijk binnen deze muren konden begeleiden.

Hierop volgde corona en een scheiding met de vader van mijn 3 prachtige kinderen. Ondertussen heb ik werk en privé samengevoegd. Nu kan ik op deze manier perfect mijn tijd verdelen en de balans zowel privé als zakelijk verdelen. Mijn praktijk is ondertussen enorm gegroeid en mag ik mensen door heel Nederland/ België binnen de Staatsie ontvangen. En toen dacht ik hier moet ik iets mee! En bam daar werd mijn 2de onderneming geboren! Want het is natuurlijk jammer dat door de afstand die er is met een aantal klanten het contact eindigt als we uitbehandeld zijn.

Voor alle geïnteresseerde heb ik een online platform opgericht, met handige tips en trics en uiteraard alle workshops en lezingen die ik voorheen binnen mijn centrum organiseerde. Zo kan ik evengoed mijn passie en kennis delen met jullie. En het kan ten alle tijden aangeschaft worden! Op deze manier kan ik jullie evengoed begeleiden om het allerbeste uit het leven te halen. Zodat jullie een prachtig leven gaan leiden want dat is tenslotte waar de naam Staatsie Vivere voor staat 😉 !