EFT cursus

Eft cursus 

De eft cursus heeft zich snel ontwikkeld tot een populaire keuze onder professionals en individuen die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun emotionele welzijn en relaties.  In de huidige maatschappij waar spanning en stress overheersen, biedt eft een krachtig instrument om de alledaagse gebeurtenissen die ons emotioneel belasten aan te pakken. 

Wat is eft? 

Eft, voluit Emotionally Focused Therapy genoemd, is een vorm van psychotherapie die je zelf kunt inzetten om je mindset positief te beïnvloeden.

Het is een techniek die je ondersteunt bij het loskoppelen van negatieve emoties van een specifieke herinnering of gebeurtenis die jou of jouw cliënt  belemmert. 

Met EFT kun je op een zachte en zeer effectieve manier afscheid nemen van klachten zoals faalangst, sociale angst, paniek, examenstress, negatieve emoties en de daaraan gerelateerde fysieke klachten zoals migraine en hoofdpijn. Het is een veilige methode zonder nadelige bijwerkingen, waardoor je snel verlichting kunt ervaren en bieden.

 

EFT CURSUS AANSCHAFFEN 

 

Wat te verwachten van een eft cursus? 

In de eft cursus leer je een breed scala aan technieken die je kunt toepassen om negatieve emoties los te laten, traumatische ervaringen te verwerken en je emotionele welzijn te bevorderen. Je leert onder meer de basisprincipes van eft, zoals het kloppen op specifieke acupunctuurpunten en het herformuleren van negatieve overtuigingen. 

Daarnaast leer je hoe je eft kunt toepassen op specifieke situaties en uitdagingen in je leven. Of het nu gaat om het omgaan met angst, stress, beperkende overtuigingen of traumatische ervaringen, je leert effectieve technieken om deze obstakels aan te pakken en te transformeren.

Voor wie is een eft cursus geschikt? 

Een eft cursus is geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun emotionele welzijn en het creëren van positieve verandering in hun leven. Het is geschikt voor professionals om hun cliënten te helpen, hun eigen stressniveaus te verlagen en effectiever om te gaan met uitdagingen op het werk. Bovendien is eft waardevol voor individuen die persoonlijke groei nastreven en hun emotionele veerkracht willen versterken. Of je nu worstelt met angst, stress, negatieve emoties of beperkende overtuigingen, een eft cursus biedt waardevolle technieken om deze blokkades te doorbreken en emotionele balans te vinden. Ongeacht je achtergrond, leeftijd of ervaringsniveau, als je openstaat voor het verkennen van je emoties en het creëren van positieve verandering, kan een eft cursus een waardevolle en transformerende ervaring zijn.

Koop vandaag nog een eft cursus bij Staatsie Vivere

Begin direct met het ontwikkelen van je vaardigheden. Koop vandaag nog een EFT cursus bij Staatsie Vivere en verbeter je eigen emotionele welzijn en dat van mensen in je omgeving. 

Ontdek de kracht van Emotional Freedom Technique en leer effectieve tools en technieken om negatieve emoties los te laten en je mindset de transformeren. Je krijgt direct na aankoop direct  toegang tot de online cursusomgeving. Je volgt  de eft cursus online en op je eigen tempo.

Naast onze verschillende eft cursussen bieden we ook een breed scala aan andere diensten, zoals de online massage cursus en de collumbehandeling. Ervaar hoe onze cursussen en behandelingen jou kunnen helpen ontspannen, herstellen en je weer op je best laten voelen.

 

EFT CURSUS AANSCHAFFEN 

 

FAQ

  1. Wat kost een online eft cursus?

Je volgt bij Staatsie Vivere al een eft cursus vanaf 24,95 euro. 

  1. Voor wie is een eft cursus?

Een eft cursus is geschikt voor zowel professionals als individuen die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun emotionele welzijn. Het is bedoeld voor mensen die negatieve emoties willen loslaten, stress willen verminderen en een positieve mindset willen ontwikkelen. Ongeacht achtergrond of ervaringsniveau, iedereen die openstaat voor persoonlijke groei en positieve verandering kan profiteren van een eft cursus.