Online massage cursus

Online massage cursus

In de hedendaagse samenleving ervaren veel mensen een toenemende behoefte aan ontspanning en welzijn. De hectiek van het dagelijks (gezins)leven, de hoge eisen op het werk, de constante informatiestroom en sociale verplichtingen kunnen leiden tot stress en spanning. Iedereen verdient het om even tot rust te komen, te herstellen en te genieten van een moment van pure ontspanning en welzijn. 

Een online massage cursus is een praktische oplossing. Het is een educatief programma dat instructies en technieken biedt om effectieve massage te leren. Je kunt een massage opleiding online volgen, volledig in je eigen tempo. Door in eigen tempo te leren hoe je een goede massage kunt geven, kun je anderen helpen te ontspannen, stress te verminderen en het welzijn te bevorderen.

Massage vormt daarmee een krachtige manier om de fysieke en geestelijke gezondheid te verbeteren, om een diepgaande verbinding te ervaren en een stroom van liefde te delen. 

Wat te verwachten van de online massage cursus zelf?

De online massage cursus voor energetische ontspanningsmassage biedt een stapsgewijze gids om een ontspannende massage te leren geven. In deze cursus leer je technieken en bewegingen die de energiestroom van de ontvanger bevorderen en spanning in het lichaam verminderen. De cursus is opgedeeld in een aantal stappen die elk een specifiek aspect van de massagebehandeling behandelen. We verdelen de stappen onder in 4 onderdelen. 

Ademhaling en ontspanningstechnieken 

Bij de start van de massage richt zich op het creëren van een ontspannen sfeer en het afstemmen op de ademhaling van de ontvanger. Je leert de juiste handposities om de ademhaling te voelen en te observeren. Daarnaast leer je technieken om spanning in de spieren te herkennen en te verminderen. Dit omvat het navoelen van spieren en het losmaken van spanningsknopen in het hele lichaam.

Rug- en schoudermassage

Vervolgens gaat de massage over richting de rug- en schouderzone. Je leert specifieke handposities en bewegingen om de rugspieren te ontspannen en spanning los te laten. Dit omvat strijkbewegingen langs de ruggengraat, het masseren van de nekspieren en het werken met de schouderbladen. Verschillende technieken worden herhaaldelijk toegepast om optimale ontspanning te bevorderen.

Been- en voetmassage

Na het behandelen van de rug en schouders komen de benen en voeten aan bod. Je leert hoe je de benen in olie kunt wrijven en verschillende technieken kunt toepassen om de spieren van de benen en kuiten te masseren. Dit omvat het strijken van de benen, het werken met de knieën en enkels, en het masseren van de voeten. Specifieke handposities en bewegingen worden gebruikt om spanning in deze gebieden te verminderen.

Hoofd- en gezichtsmassage 

De massage wordt afgesloten met het  behandelen van het hoofd en het gezicht. Je leert technieken om de schedelrand, het voorhoofd, de neus, de wangen en de kaaklijn te masseren. Dit omvat draaibewegingen, strijkbewegingen en het knijpen van de wenkbrauwen. Speciale aandacht wordt besteed aan het bevorderen van ontspanning en het vrijmaken van spanning in dit gebied.

 

ONLINE MASSAGE CURSUS AANSCHAFFEN 

 

Voor wie is een online massage cursus geschikt?

Een online massage cursus is geschikt voor iedereen die massagevaardigheden wil leren, ongeacht het ervaringsniveau. Verwen je partner, vrienden of familie met de basisprincipes van massage of verfijn je professionele vaardigheden. Leer de juiste technieken, ontwikkel een diep begrip van het lichaam en bevorder ontspanning en welzijn. Ontdek de kracht van massage en aanraking, waardoor anderen liefde en ontspanning op een dieper niveau kunnen ervaren.

Koop vandaag nog de online massage cursus 

Begin direct met het ontwikkelen van je vaardigheden. Koop vandaag nog de online massagecursus en geef jezelf de mogelijkheid om anderen te helpen ontspannen, herstellen en genieten van de voordelen van een heerlijke massage.

Naast onze massage workshop online bieden we ook een breed scala aan behandelingen aan, waaronder de collumbehandeling. Ervaar hoe onze behandelingen jou kunnen helpen ontspannen, herstellen en je weer op je best laten voelen.

 

START VANDAAG NOG 

 

FAQ

  1. Wat kost een online massage cursus?

Onze massage cursus kost €134,95.

  1. Voor wie is een online massage cursus?

Een online massage cursus is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van massagevaardigheden, ongeacht het ervaringsniveau. Het is de ultieme cursus voor mensen die graag op hun eigen tempo willen leren.