Chinese gelaatkunde

Chinese gelaatkunde  

"Het gaat prima! Geen zorgen, ik ondervind geen problemen. Er is niets bijzonders aan de hand!" Dit zijn vaak de standaard reacties die veel mensen geven wanneer ze gevraagd worden hoe het met ze gaat. Niet altijd is dit een oprecht antwoord. Hoewel het soms daadwerkelijk goed gaat, schuilen er vaak onuitgesproken gevoelens en gedachten achter. Er is een manier om ware gevoelens en emoties te onthullen, zelfs wanneer mensen die proberen te verbergen achter ontwijkende of onjuiste antwoorden: Chinese gelaatkunde. 

Het is een eeuwenoude praktijk (meer dan 3000 jaar oud) die de brug slaat tussen het aardse en het spirituele en die het gezicht beschouwt als een venster naar iemands innerlijke wereld. Elk aspect van het gezicht, van de vorm van de ogen tot de lijnen rond de mond, kan veel onthullen over het karakter, persoonlijkheid en zelfs de emotionele toestand van een persoon. 

Chinese gelaatkunde ontrafelt de verhalen die fluisteren achter de stilte. Zo wordt het ongezegde zichtbaar en wordt het onzichtbare hoorbaar. 

Ik heb een cursus Chinese gelaatkunde ontwikkeld. Dit biedt een waardevolle manier om jezelf, je dierbaren, werknemers, klanten of cliënten op een dieper niveau te begrijpen. De kennis kan een cruciale rol spelen in het bewustwordingsproces, het  écht maken van contact, het opbouwen van sterke relaties en bij effectieve communicatie. 

Wat te verwachten van de Chinese gelaatkunde cursus zelf?

De Chinese gelaatkunde cursus biedt een diepgaande verkenning van de 12 paleizen van het gezicht en hun betekenis. Tijdens de cursus leer je hoe je de toestand van een persoon kan worden afgelezen aan de verschillende paleizen in het gezicht. Hierdoor krijg je inzicht in de emotionele, fysieke en mentale aspecten van iemands leven. De 12 paleizen die worden behandeld, zijn het reispaleis, carrière, ouders, fortuin en deugden, levenspaleis, broertjes en zusjes, bezittingen, huwelijkspaleis, kinderpaleis, gezondheids-paleis, rijkdom en gehuurde hulp.

De cursus onthult hoe deze paleizen kunnen wijzen op zowel sterke punten als uitdagingen in het leven van een persoon. Door het gezicht te lezen leer je de nuances van verschillende kenmerken, zoals de vorm van de wenkbrauwen, kleurveranderingen in de huid en andere opvallende aspecten van het gezicht, te interpreteren. Hierdoor krijg je inzicht in iemands gezondheid, emotionele toestand, relaties en levensloop. Door het begrijpen van deze symboliek kun je een dieper begrip ontwikkelen van jezelf en anderen, en inzicht verwerven in mogelijke problemen en kansen in het leven.

Je krijgt toegang tot het werkboek, dat je stapsgewijs helpt bij het ontwikkelen van je vaardigheden in het interpreteren van gezichtskenmerken volgens de Chinese tradities. Van de lijnen in het gezicht leren lezen tot de  betekenis van een pukkel. 

 

CURSUS CHINESE GELAATKUNDE AANSCHAFFEN

 

Voor wie is een online cursus Chinese gelaatkunde geschikt?

Een online cursus Chinese gelaatkunde is geschikt voor een breed scala aan mensen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling en het ware verhaal achter de mens. Hierbij kun je denken aan de volgende groepen. 

Mensen in therapeutische beroepen

Therapeuten, counselors, psychologen en andere professionals in de gezondheids- en welzijnssector kunnen profiteren van kennis over Chinese gelaatkunde om extra inzichten te krijgen in hun cliënten. Het kan helpen bij het begrijpen van non-verbale signalen en het aanvullen van bestaande therapeutische technieken.

Levenscoaches en mentoren

Chinese gelaatkunde kan een aanvullend instrument zijn om cliënten te begeleiden en te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Het kan helpen bij het identificeren van sterke punten en uitdagingen. 

Mensen in zakelijke en leiderschapsrollen

Leiders en managers kunnen Chinese gelaatkunde gebruiken om beter te begrijpen hoe hun teamleden functioneren en communiceren. Dit kan bijdragen aan een effectievere teamdynamiek en communicatie.

Mensen die interesse hebben in de Oosterse filosofie en cultuur

Voor degenen die passie hebben voor de Oosterse filosofie en cultuur, biedt een cursus Chinese gelaatkunde een unieke mogelijkheid om deze principes concreet te ervaren. Het is een dieper begrip hoe de leer van het Oosten in de praktijk kan worden toegepast.

Mensen die werken in de wellness- en schoonheidssector

Professionals in de wellness- en schoonheidsindustrie kunnen kennis van Chinese gelaatkunde gebruiken om gepersonaliseerd advies te geven over huidverzorging en welzijn aan hun klanten.

Mensen die geïnteresseerd zijn in ontwikkeling en zelfinzicht

Ben je geïnteresseerd in het begrijpen van je eigen persoonlijkheid, eigenschappen en gedragspatronen, kan een cursus Chinese gelaatkunde helpen om meer zelfinzicht te krijgen. Je kunt ontdekken hoe bepaalde kenmerken van je gezicht verband houden met aspecten van je karakter en leven.

 

JA, IK WIL CHINESE GELAATKUNDE LEREN

 

Praktische aspecten van een Chinese gelaatkunde cursus 

De cursus Chinese gelaatkunde is volledig online beschikbaar, waardoor je kunt leren waar en wanneer het jou uitkomt. Of je nu een beginner bent of al enige kennis hebt van gelaatkunde, de cursus inspireert en daagt je uit om je begrip van deze methode te verdiepen. 

Start vandaag nog met de online cursus Chinese gelaatkunde

Ontdek de verborgen betekenissen van het gezicht met onze online cursus Chinese gelaatkunde, volledig op je eigen tempo. Start vandaag nog en krijg inzicht in persoonlijkheid en gezondheid.  Aanvullend bieden wij aanvullende cursussen en behandelingen, zoals EFT en collumtherapie

Maak kennis met Staatsie Vivere, gevoel voor leven!

 

START VANDAAG 

 

FAQ 

  1. Wat is Chinese gelaatkunde? 

Chinese gelaatkunde is een eeuwenoude praktijk waarbij gezichtskenmerken worden geanalyseerd om inzicht te krijgen in persoonlijkheid, gezondheid en levenspad volgens traditionele Chinese principes.

  1.  Is voor het volgen van een online cursus Chinese gelaatkunde voorkennis vereist?

Nee, voor het volgen van een online cursus Chinese gelaatkunde  is geen voorkennis vereist. 

  1. Wat zijn de kosten van de cursus Chinese gelaatkunde?

De cursus Chinese gelaatkunde kun je aanschaffen voor  €39,95.

  1. Hoe kan ik mij inschrijven voor een cursus Chinese gelaatkunde?

Het aanschaffen van de cursus Chinese gelaatkunde doe je eenvoudig via de website. Na het invullen van jouw gegevens en succesvolle betaling ontvang je direct een bevestigingsmail en de cursus Chinese gelaatkunde op het opgegeven e-mailadres. Deze e-mail bevat informatie over de online cursus en de instructies voor toegang.

  1.  Kan ik de cursus combineren met een fulltime baan?

Ja. Omdat je de cursus geheel op eigen tempo volgt, kun je deze eenvoudig combineren met een fulltime baan.