Diepere lagen

Herken je dat?! Vast houden aan dingen of gebeurtenissen die ons een goed gevoel geven?
Vaak gebeurd dit op momenten dat het even niet zo lekker loopt allemaal.
Maar dit blokkeert onze groeimogelijkheden!

Waar we aan vasthouden wordt vaak gecreëerd door andere mensen en we hopen dat zolang we ons vasthouden aan iets of iemand we niet verder afdwalen naar binnen.
We hopen stiekem dat het probleem waar we mee rondlopen wordt opgelost door iemand anders. Maar zo werkt het helaas niet!

We zijn allemaal ruwe diamanten en zonder wrijving is er geen glans. Zo nu en dan moeten we kijken naar de diepere lagen binnen onszelf. Of dit leuk is? Nee 😉. Is het nodig? Ja

Als je hier liever niet naar kijkt en er voor kiest om niet te willen groeien dan mag je stoppen met verder lezen 🤪!
Maar zijn we hier niet om te leren van alles wat er om ons heen gebeurd? Wat er binnen onszelf gebeurd tijdens bepaalde situaties? Een betere versie te worden van onszelf?
Hoe trouw ben jij aan jezelf?

Al deze gebeurtenissen hebben een functie! Ze leren ons groeien!
Je mag er voor kiezen om in een hoekje te zitten met je hoofd in je schoot. Of je doorleeft het proces en groeit!

Ik kan je garanderen het is de moeite waard om het te doorleven! Kijk om je heen luister goed en blijf trouw aan jezelf.
Meer hoef je niet te doen! Ga niet opzoek naar iemand die het voor je oplost dit is jou les! Niemand kan je helpen!
Ze kunnen luisteren, je tips geven of je gewoon even een dikke knuffel geven maar je moet de stappen zelf zetten. Iedereen is anders! Wat voor de een werkt hoeft nog niet voor jou te werken. Vaak weten we het antwoord allang en hopen we dit te horen van iemand anders zodat we een "houvast" hebben. Dit zorgt vaak alleen maar voor frustratie. Maar waarom vissen bij andere als we toch allang weten wat we moeten doen?

Kijk je niet naar wat je meemaakt? Dan blijven deze lessen continue terug keren maar dan steeds in een andere vorm tot dat je het proces doorleeft hebt.

Aan wie of wat klam jij je vast? Wat voor betekenis heeft deze persoon of het voorwerp? Is dit nog wel gezond?
Maak je niet afhankelijk van andere mensen of voorwerpen! We kunnen het echt allemaal zelf! We zijn veel sterker dan dat we zelf vaak denken.
Tuurlijk is het luisterend oor fijn en dat is vaak alles wat we nodig hebben. En weet je waarom dat is? Zodat we het dan eindelijk na al die tijd kunnen plaatsen in ons hoofd zo krijg je het geordend. En als je de juiste persoon tegenover je hebt zitten dan zal deze persoon je wijze op de punten die je nodig hebt want dit geef je zelf vaak al aan.

Niets is zeker in het leven. Ook al lopen we allemaal met de illusie rond dat we het op "orde" hebben. Het kan in een klap allemaal overhoop liggen. Wat ga je dan doen? Steek jij je kop in het zand of ga je het aan?
Zit je nu in een proces waarvan je verlangt dat het anders verloopt?

Doorleef het leven! Geniet van alles wat er om je heen gebeurd! Laat eens wat vaker die teugels los en geniet ❤️. Hoe *** de situatie ook is! Blijf niet hangen in het negatieve.
Omring je met mensen die het beste in je naar boven halen. En wat er ook gebeurd behoudt je humor! Iedere dag zijn er momenten om van te genieten. En deze momenten trekken ons door alle periodes heen.

Kijk om je heen luister goed en leer! Het leven is veel te mooi om als een dooie door het leven te lopen 😝.

Ik help jou graag met opruimen, geef je een liefdevolle schop onder je reet als ik denk dat je die nodig hebt, het luisterende oor of gewoon in alle stilte tijdens een massage zodat je weer leert voelen en dicht bij je eigen kern komt.

Liefs,
Laura

 

📸 PK Dark Trigger Pics

Diepere lagen