Comfortzone

Als het duiveltje jou met rust laat is er niets aan de hand! Maar als je gekweld wordt door het duiveltje ipv het engeltje dan weet jij dat je goed zit.

De maatschappij probeert ons klein te houden. Steek je maar een beetje je hoofd boven het maisveld uit BAM daar komen de gedachtes, de meningen van anderen en alle onzekerheden die daarbij horen.

Ondernemen vind ik heerlijk ik houdt van de spanning, de uitdagingen en continue mijn eigen grenzen verleggen! En ik vind het af en toe doodeng! Ik sta er namelijk niet alleen voor maar er lopen hier ook nog 3 aapjes rond dus de koelkast zal gevuld moeten blijven en de rekeningen moeten ook betaald worden.

Maar zodra die duivel op mijn schouder verschijnt met al zijn kwel gedachtes na een geniale gedachten dan denk ik; een dikke fuck you!
Want dit voelt goed en maalt stiekem al even door mijn hoofd nu ga ik ervoor!

Dus bring it on bitch! Ik win! Weet niet hoelang het duurt of hoe ik het voor elkaar ga krijgen maar ik stamp tegen die bal zodat hij begint te rollen! En de rest zien we vanzelf wel πŸ€ͺ.

En loopt het niet of valt het tegen? Nou jammer dan ik heb het geprobeerd, kan het loslaten op naar het volgende! Dat is het leven. Dan ben ik in ieder geval weer een mooie les rijker πŸ™Œ.

Ik merk dat er ontiegelijk veel speelt bij de mensen thuis en ze worden enorm geconfronteerd met zichzelf door deze vervelende situaties.
Lieve schatjes doe je tjapkleren aan, pleur je op de bank of waar jij je prettig voelt met een kladblok en schrijf steekwoorden op waar jij gelukkig van wordt! Niet jou partner, kindjes, vrienden of familie maar waar JIJ gelukkig van wordt!

Streef hiernaar en dit kan enorm veel kracht geven als het even allemaal tegen zit.
De zon gaat schijnen ik beloof het jullie! Maar je zal hiervoor zelf de verantwoordelijkheid moeten nemen.

Hier in dit huishouden wordt het besproken als we iets spannend vinden! Ik antwoord hier dan op met; en wat doen we met die kriebels in de buik? Waarop de kinderen zeggen  πŸ‘‰ownenπŸ‘ˆ en dan zijn we al over de helft πŸ˜‰.

Nu jullie nog! Ga jij hiermee aan de slag? Ik hoor graag in een pb of in de praktijk waar je over een klein maandje staat!
Ik weet zeker dat het leven er dan rooskleuriger uitziet!

Liefs,
Laura

 

πŸ“ΈPK Dark Trigger Pics

Comfortzone