Zelfreflectie

Afgelopen maand stond in het teken van zelfreflectie want het was enorm nodig! Er is zo ontiegelijk veel gebeurd en ik merkte dat ik stiekem een beetje mezelf kwijt was.

 

Ik raakte mijn spirituelementor 🌹 kwijt vorig jaar november. Hij staat me al bij vanaf dat ik 13 jaar was! Een jaar geleden kreeg ik te horen dat ik de 3de lockdown tegemoet ging🙄 🤦‍♀️. En ondertussen had ik nog wat lessen te leren waarbij ik mijn lieve mentor echt kei hard nodig had. Nu moest ik het alleen doen.
Maar niet getreurd 😉! Ga hier niet dramatisch over doen waar een wil is is een weg en ik heb het overleefd🤪.

 

 

Dus op naar een cursus voor me persoonlijk te ontwikkelen zodat ik weer dicht bij mezelf kon komen. Met beide voetjes op de grond en weer volledig in mijn lijf. En wat heeft dit mij veel gebracht!

 

 

Alles wat hij al zei toen ik 13 was begin ik nu eindelijk te voelen en voor te staan! Het is nu de tijd! (20 jaar later ) Hij zag het toen al maar ik dacht jaja het zal allemaal wel! Ben ik tegen die tijd toch alweer vergeten. Doe je om punten te scoren zeker 😉. Volgensmij moest ik nog een aantal keren flink op mijn bek gaan voordat ik het echt mocht voelen.

 

 

Wat ben ik ontiegelijk dankbaar voor alles en dan bedoel ik ook echt alles!
En niet te vergeten mijn lieve cliënten en patiënten❤️😍 .
Door jullie heb ik alles kunnen doorstaan en ben ik overal bovenop gekomen en stiekem heb ik ook veel mogen leren van jullie!
Wat hebben we fijne gesprekken, veel gelachen of gewoon samen zijn in alle stilte 🥰.

 

 

De lijst met vaste (pakket) lieverds is enorm en dit betekend dat ik er onderhand een stop op moet zetten!
Ik werk 5 dagen per week en als ik de kindjes niet hier heb pak ik er ook nog een halve zaterdag bij (of iets meer dan de helft ).
Dit is niet meer te doen! Af en toe foetel ik ook nog kwa werktijd en merk dat de afgelopen maanden echt een gekkenhuis is geweest!

 

 

Ik bedank jullie voor al het vertrouwen maar moet nu echt voor mezelf gaan kiezen anders krijg ik mijn volgende stappen nooit uitgewerkt en het kriebelt enorm!

 

 

Voor mij is het belangrijk dat er ruimte blijft voor mijn vaste leukerds❤️. Want door hun kon/ kan alles gewoon door blijven draaien. En dat ik mensen kan begeleiden tijdens de collumbehandelingen is voor mij ook een prioriteit.
Uit alle hoeken en gaten komen ze naar Kelpen! Jullie hebben geen idee wat het met me doet als ik er achter kom dat jullie vele kilometers moeten rijden om mij te bezoeken! Echt onbetaalbaar dit gevoel 🙏.

 

 

Ik heb het nu zo geregeld dat dit allemaal mogelijk is. En dat ik toch meer tijd kan creëren om mijn dromen te verwezenlijken🙌 .
Want ik geloof echt dat alles mogelijk is en als er ruimte moet zijn voor iets of iemand dat dit vanzelf wel geregeld wordt.

 

 

Afgelopen maanden heb ik heel veel bloemen, wijn, chocolade en zelfs een piramide in ontvangst mogen nemen. Dit heeft zoveel met mij gedaan en tot op de dag van vandaag sta ik hier nog steeds bij stil! Jullie zijn misschien blij met mij maar ik ook met jullie ❤️ . En niet te vergeten de mensen die gewoon hun afspraken nakomen hier 🥰 en de open en eerlijke communicatie echt danke danke danke ❤️

 

 

Ik ga mij in het nieuwe jaar richten op mijn nieuwe ontwikkelingen en heb super veel zin om jullie hierin mee te nemen!
Heb goed geluisterd en weet nu waar de behoeftes liggen. Door jullie wordt dit allemaal mogelijk gemaakt en durf ik mijn grenzen te verleggen!
Heb super veel zin in het nieuwe jaar en sluit dit jaar met fucking veel dankbaarheid af🥂

 

Zonder dwarsliggers spoort het niet 😘🥃

Voor altijd een plekje in mijn 💝

Liefs,
Laura

 

📸PK Dark Trigger Pics

Zelfreflectie