Angst

Iets wat we allemaal hebben maar liever heel diep wegstoppen zodat we er niet naar hoeven te kijken.

Hoe donkerder de nacht hoe helderder de sterren lieve mensen. Leer van deze momenten zodat jij het een volgende keer voor bent!

Wist jij dat het brein master is om alles in een negatief daglicht te plaatsen?
Het kost daarom ook mega veel moeite om de hersenen zo te trainen dat je sneller uit deze neerwaartse spiraal komt.
Want "where attention goes energy flows".
Dus je raadt het al! Er komen steeds meer beren op die weg te staan en uiteindelijk bereik je het punt dat jou welzijn hier aan onderdoor gaat.

Stiekem en onbewust menen de meeste mensen dat het helpt om vlucht gedrag te vertonen. We vullen het op met uitjes, verstoppen ons liever tussen de menigte en de ander richt zich op het materialistische stuk.

Maar lieve schatjes dit is niet de oplossing! Als je dit blijft doen worden die angsten alleen maar groter tot dat je door de bomen het bos niet meer ziet!

Wat nou als je heeeeel af en toe de ruimte pakt om hier naar te kijken? Waar maak jij je druk om? Waar zitten jouw angsten? Waar komt die angst vandaan? En het allerbelangrijkste hoe wordt je deze gedachten de baas?
3% van onze gedachten zijn van onszelf! Dat betekend dat 97% van onze gedachtes gevormd worden door alles wat we zien, horen en ruiken. Dat vind ik pas beangstigend πŸ˜‰.

Met alles wat er nu speelt is het extra belangrijk om onszelf goed onder de loep te nemen en ons niet mee te laten sleuren in alle negativiteit die oa (social)media op ons afvuurt.

Dus komt er als je even verzonken bent in eigen gedachten een negatief stuk naar boven? Vraag je dan af πŸ‘‰is dit mijn stukje of kan ik het koppelen aan iets wat ik gezien heb of aan een gesprek wat ik gevoerd heb met iemand? πŸ‘ˆ

Hier begint al een groot stuk! Bewustwording! Heeft niks met zweverig gedoe te maken of welke negatieve stempel je er ook maar op wilt plakken πŸ€ͺ. Het heeft te maken met zelfkennis!

Dussssss wanneer wil jij hierover sparren? Wanneer ben jij bereid om je angsten onder ogen te komen?
Doe eens af en toe een stapje terug en regel de ontspanning die nodig is om tot jezelf te komen!
Omring je met mensen die met het principe geven en nemen handelen, geniet van de kleine dingen en vraag je eens wat vaker af waar komt dit vandaan!? Steek niet je kop in het zand maar pak het aan! En zorg goed voor jullie zelf cutiepetoeties!

Voor ieder probleem is er een oplossing! Ik hoop dat jullie dat goed onthouden!
Laat je hoofd niet hangen!
Ondanks alle angsten die bij iedereen wel eens omhoog komen zijn er ook een hele boel mooie dingen om ons heen! Krijg geen tunnelvisie en leer eens om je heen te gapen πŸ₯°.

Zelf ben ik het typje wat vaak wordt uitgedaagd maar ik blijf denken in opties en mogelijkheden!
En daarna hou ik me voor βœ…we krijgen op ons bordje wat we aankunnen! En geloof me als ik zeg dat ik deze uitspraak mag maken πŸ˜‰!
Achteraf ben ik enorm dankbaar dat ik weer een mooie les rijker ben!

Hoe sta jij hierin? Ik ben benieuwd!

Liefs,
Laura

 

πŸ“Έ PK Dark Trigger Pics

Angst