Tijd

Ik wil graag iets met jullie delen.
Na de lockdown hoorde ik veel mensen zeggen: “ik vond het heerlijk die extra tijd”. Veel meer tijd om de energie in de kinderen te stoppen, lekker te koken, om een boek te lezen die al veel te lang ergens in een hoekje ligt of om andere hobby’s uit te voeren. Mensen waren minder gejaagd dus een stuk vrolijker! Nu zijn we een paar weken verder en het lijkt erop dat de meeste mensen weer terug bij af zijn. Ik zie weer veel mensen die weinig tijd hebben voor de dingen die eigenlijk het allerbelangrijkste zijn.
Waarom wachten op vakantie?
Doe gewoon iedere dag een uurtje iets waar jij gelukkig van wordt (bijvoorbeeld een massage bij mij inplannen ofzo 😝). Dan ben je namelijk veel productiever de rest van de dag 😉.

Wist je dat na 90min werk de concentratie afneemt dus dat je dan minder productief bent?
Probeer eens wat vaker aan jezelf te denken (al zijn het om te beginnen maar 10min) en gun jezelf de tijd die jij nodig hebt om weer op te laden en hou eens op met de woorden ik heb geen tijd ðŸĪŠ MAAK GEWOON TIJD!
Niemand heeft er wat aan als jij ongelukkig door het leven gaat dus geniet wat meer binnen deze hectische gejaagde maatschappij!
En denk eens na over wat jou gelukkig maakt ipv hard door te rennen voor dingen die van jou “verlangt” worden.

Als jij minder gestresst bent is straal je dit ook uit binnen jouw omgeving en ervaar je dat alles een stuk prettiger verloopt.
Wanneer begin jij met kiezen voor jezelf? Of pas je dit, net als mij ook al toe?
 
Liefs,
Laura
 
ðŸ“ļ PK Dark Trigger Pics
Tijd