Geloof in jezelf!

Het was een mooie lente dag in 2000 uhhhhh nog wat. Grapje, kan ook goed het najaar geweest zijn ik heb echt geen flauw idee 🤪! Maar mooi weer was het wel. Kan niet alles onthouden he 😉.

Wat ik wel heb onthouden is dat ik net met Staatsie Vivere begonnen was. Kort daarna had ik het eerste jaar in het AZM Maastricht overleeft met een van mijn meiden en ik was vastberaden om te gaan knallen!

Dusss whoppa we gaan weer beginnen met flink netwerken. Ik had me opgegeven voor een bijeenkomst met vrouwelijke ondernemers want hier had ik behoefte aan!
Het is namelijk kei hard knallen om iets op te starten vanuit niks en hoopte wat van deze lady's te mogen leren. Had door alles een achterstand opgelopen die ik liever kwijt dan rijk was.

Het was een vullend programma en had er super veel zin in! Tot dat de eerste spreekster op het podium stond. Ze begon met haar praatje en zei toen "Als vrouw zijnde is het eigenlijk niet te doen want we moeten alle ballen in huis hoog houden blablablabla. Voor mannen daarin tegen is het allemaal veel gemakkelijker,,
Dus wat wil ze hier nou eigenlijk mee zeggen?
Lieve mensen laat deze uitspraken je niet demotiveren.

Het is inderdaad anders maar beide geslachten moeten mega hard hun best doen om het draaiend te krijgen.
De denkpatronen zijn wel anders en hierin kunnen we echt wel van elkaar leren!
Mijn bullshit meter sloeg dus meteen op hol en ik kookte van binnen! Wat een onzin we leven niet meer in 1800. Heb daarna btw wel evengoed een hele leuke middag gehad😊.

Wat ik hiermee duidelijk wil maken is zie je hoe snel er iets gezegd wordt en dat na jaren nog steeds ergens in je hersenen opgeslagen wordt?
En als je dan wat onderzoek doet kom je er vaak ook nog achter dat iemand met zulke uitspraken geen recht van spreken heeft.
Maar hey zo gaan de dingen tegenwoordig laat het los en door! Er wordt veel te snel iets gezegd en vaak komt dit voort uit onwetendheid en angst.

Doe wat goed voelt!

Heb zelf in die tijd en de jaren daarvoor angst en onzekerheid vele malen in de ogen aangekeken (lees vorige blogs).
En wat ben ik dankbaar dat ik altijd bij mijn gevoel ben gebleven ongeacht wat andere mensen te zeggen hadden. Dit is de situatie en we moeten er het beste van maken!

Ik geloof namelijk echt dat als je iets super graag wilt en die gedachten vaak voorbij komt dat je er dan "gewoon" voor moet gaan! Wat andere mensen ook te miepen hebben blijf trouw aan jezelf!

Probeer het gewoon! Wat heb je te verliezen?
En geloof me ik kom van diep. Maar heb me nooit tegen laten houden!
Want wat nou als ik later 80 ben en moet denken had ik maar! En daarnaast denk ik niet dat ik echt gelukkig wordt met mijn reis naar zo'n leeftijd met al deze onderdrukte verlangens. En wat voor voorbeeld ben ik voor mijn kinderen in deze mega harde maatschappij?

Geluk hebben we in onze eigen handen! Hoe zwaar de tegenslagen ook zijn we hebben altijd een vrije wil om er het beste van te maken en onze gedachtes te sturen naar een positief eind resultaat.
Er zijn zoveel lichtpuntjes. Al is het de voorbereidingen om te zoeken naar wat bij je past en het ja dit is het gevoel in iedere vezel van jou lichaam te ervaren🤗

Niets is voor eeuwig! Aan alles komt een eind en dus ook weer een nieuw begin.

Geniet van alles, doe wat jou gelukkig maakt! De rest volgt vanzelf en zo niet dan is dat hun verlies en niet dat van jouw❤️

Zo dat is eruit!
Ik hoop dat er al iets begint te kriebelen in jou onderbuik.
Geniet van het nieuwe jaar en weet dat je altijd een keuze kan en mag maken.
Alles komt goed! En zo niet dan toch 😉

Liefs,
Laura

 

📸PK Dark Trigger pics

Geloof in jezelf!