Controle

Wist je dat het weer vaak omslaat met regen en flinke wind?

En wist je dat dit ook gebeurd als deze storm in onszelf plaatvind?

Na regen komt zonneschijn lieve mensen! Vaak zijn we geneigd om in deze donkere periode weg te lopen om maar niet te hoeven kijken naar wat er daadwerkelijk in ons lichaam gebeurd.

We duwen het weg en vullen het op met dingen die ons gelukkig maken.

Maar wat zou er gebeuren als je in alle stilte je terug zou trekken en de tijd zou nemen om te analyseren wat er daadwerkelijk gebeurd?

Storm vind niet voor niets plaats! Vaak is dit een enorm mooi kantelpunt in ons leven (of in de natuur šŸ˜Š). Als je niet bereidt bent om persoonlijk te groeien dan zou ik zeggen loop er maar lekker voor weg šŸ˜‰.

Wil je dit wel? Doorleef het dan!

Heb je het gevoel de “controle” te verliezen, neem dan een stapje terug en laat het gebeuren! Is de storm gaan liggen hobbel dan verder en pak die hindernissen aan. De gebeurtenissen die we meemaken maken ons tot de persoon die dat we zijn.

En in deze situaties kun je 2 dingen doen. Of je gaat met zelfmedelijden in een hoekje zitten. Of je trotseert de storm en laat het toe zonder er voor weg te lopen.

Want zal ik jou eens wat vertellen? Iedere keer als je denkt pohhh hier heb ik nu echt geen zin in of geen tijd voor, ik duw het nu even lekker weg. Dat kan en ook dat is prima! Maar onthoudt goed een week of maand later gebeurd het weer en weer en weer en weer. Tot dat je er mee aan de slag gaat!

Loop niet weg voor dit soort (uiteindelijk) mooie momenten. Dit zijn enorm krachtige leermomenten en maken ons tot wie dat we zijn.

Controle is maar een woord en het is iets wat we eigenlijk nooit echt in de hand hebben. Want zoals jullie wel weten loopt het vaak toch anders dan dat we het eigenlijk gepland hebben.

Heb jij de chaos onder controle? Speel hier mee en laat het woordje controle los!

Zelf ben ik gericht op doelen stellen. Ik weet wat ik wil en hoe ik hier aan moet beginnen. De reis die volgt laat ik los. Want ondertussen weet ik dondersgoed dat het toch nooit loopt hoe dat ik het graag zou willen. Maar ik hou wel mijn doel voor ogen. Is het niet linksom dan maar rechtsom!

Ik laat me niet uit het veld slaan door een beetje storm.

De reis die we maken zorgt ervoor dat we groeien. Soms zit het mee en soms zit het tegen That’s life šŸ˜‰ Face it en own it!

Laat je niet uit het veld slaan! Loop er niet voor weg maar vraag je af waarom dit gebeurd en wat je ervan mag leren.

Ik kan je beloven als je deze donkere periodes goed aanpakt dan zal de zon nog feller gaan schijnen!

Liefs,Laura

šŸ“øPK Dark Trigger Pics

Controle