Gevangen in eigen emoties

Gevangen in eigen emoties. Mijn doel is om mensen te helpen om ze weer terug te zetten in hun eigen kracht!

Binnen mijn praktijk komen vaak ontiegelijk heftige verhalen aan het licht.

Ik voel me echt enorm dankbaar dat deze mooie mensen zich veilig genoeg voelen bij mij om dit dan te delen šŸ™.

Een van de zinnen die ik vaak hoor is: tja aan de buitenkant zie je niks maar ik verga van het verdriet/ wanhoop/ machteloosheid/ woede/ schaamte/ onzekerheid etc. Had ik mijn been maar in het gips dan zagen ze dat ik hulp nodig had. Het frustreert ze dan vaak enorm dat ze altijd als de lieve, zorgzame, harde werker worden gezien terwijl niemand eigenlijk echt weet wat er bij deze beauty’s door het hoofd spookt.

Lief mooi mens als er gevraagd wordt hoe het gaat is het echt geen schande om eens te zeggen tegen je naaste dat je niet zo lekker in je vel zit.

En geef dan ook eens aan wat je graag zou willen! Je hoeft niet altijd over jouw eigen grenzen heen te gaan en met lood in je schoenen aan de dag te beginnen! En tegen de andere knaptoetjes wil ik zeggen ook al heeft iemand zich mooi gemaakt om de dag te beginnen. Kijk de persoon met wie je praat eens goed in de ogen aan en vraag eens oprecht hoe het gaat ipv het goed fatsoen degelijke babbeltje wat we gewend zijn.

In deze periode speelt er enorm veel en worden we duchtig met onszelf geconfronteerd. En dat is helemaal niet erg! Ik vind het juist een mooi iets! Maar houdt er rekening mee dat de zon niet bij iedereen schijnt. En laten we met onze eigen zonnestraal en geduld eens klaarstaan voor een ander.

En ja we hebben het allemaal druk! Maar ik weet voor 1000% zeker dat als je voor iemand klaar staat die het nodig heeft je er een enorme voldoening uit haalt! En dat geeft een veel fijner gevoel dan als een gek rondvliegen en vast zitten in je eigen stuk! Wat zijn die minuten nou op een hele dag? Dan ren je daarna maar wat harder šŸ˜‰.

Je hoeft niets anders te doen dan oprecht te luisteren! Geloof me hier krijg je veel energie van als mensen met een lach op hun gezicht bij je vertrekken! Wie goed doet goed ontmoet šŸ™Œ Mensen vragen wel eens hoe doe je dat toch!? Ik zou echt kapot zijn! Nou uhhhh ik stuiter enorm als ik mensen vol goede moed, in totale ontspanning of met een lach op hun gezicht naar de deur begeleid! Hier doe ik het voor šŸ’Ŗ.

Doen jullie met me mee?

Laten we er met zijn alle voor zorgen dat die mooie unieke buitenkant klopt met wat ze daadwerkelijk van binnen aan kracht hebben! Het proces verloopt allemaal een stuk sneller met een welgemeend dik compliment! Dus luister goed met wat iemand te vertellen heeft en klats er een dikke pluim bovenop! Zo simpel kan het zijn šŸ™Œ. Onthoudt dat er een enorme kracht schuil gaat achter woorden! Dus gebruik ze goed! Voordat je het weet herinnerd deze persoon dit jaren later nog steeds en zijn dat de woorden geweest die deze beauty de kracht heeft gegeven om er het allerbeste van te maken en het daadwerkelijk ook echt te voelen ā¤ļø

En laten we stoppen met de zin; niemand is perfect! Iedereen is perfect op zijn eigen unieke manier. We krijgen op ons bordje wat we aankunnen! En ja dit is af en toe veel. Maar als je die storm getrotseerd bent schijnt de zon nog feller en daar doen we het voor šŸ’Ŗ.

Liefs,
Laura

šŸ“øPK Dark Trigger Pics

Gevangen in eigen emoties