Nou hier zit ze dan!

De vrouw waar dik 16 jaar geleden over gezegd werd; als ze in deze situatie blijft zitten leeft ze over een tijdje in de goot, zit ze aan de drugs en is ze zwanger.

Ik zal jullie de ellende besparen over mijn jeugd. En wil even zeggen dat deze woorden mij enorm geïnspireerd hebben om het tegendeel te bewijzen! Want hé niemand verdiend het om ongelukkig door het leven te gaan en we zijn hier zelf voor een groot deel verantwoordelijk voor!

Dit had ik wel op de leeftijd van 16 jaar! Een eigen woning, huisdieren en een vast contract en ik knalde super hard om mijn hoofd boven water te houden. Want je raad het al een cirkel doorbreek je niet zomaar ik woonde samen met de verkeerde (en ook deze ellende bespaar ik jullie).Maar hup hoofd omhoog, face it en own it.

En dat heb ik gedaan!

Ik belande in Kelpelonie (Kelpen-oler) waar ik samen met mijn toenmalige hond overnieuw begon. Ik pakte mijn angsten aan en ontmoete hier de vader van mijn kinderen en kreeg de kans om mijn droom te verwezenlijken. En dat is in mijn ogen, mensen helpen hoe het hoort! Want geloof me ik heb alles al meegemaakt en het is enorm frustrerend om niet gezien te worden voor wie dat jij daadwerkelijk bent. Ik dook hier in volle overgave in en dat is me prima gelukt al zeg ik het zelf 😊.

3 Kinderen, Staatsie Vivere en de nodige lessen rijker werd ik regelmatig geconfronteerd met de harde lessen die we voorgeschoteld krijgen (lees de vorige blogs).Mijn ex en ik groeide uit elkaar zat zelf met een chronische vermoeidheid te kijken en met de vraag wat wil ik nu echt? Natuurlijk doen we allemaal dingen waar we niet trots op zijn. Maar helaas wel nodig om ons weer eens even flink wakker te schudden. We gingen scheiden met de heftige emoties die hierbij horen en gelukkig met veel respect. Onze scheiding was binnen 3 maanden geregeld. We zijn nu dik 1,5 jaar verder en ik kan met trots zeggen we hebben het allemaal overleefd 😊.

In deze tijd volgde 2 lockdowns waarin ik de deuren van mijn praktijk moest sluiten, wat tevens ook heel veel moois heeft gebracht. Er was tijd en rust om onze aapjes aan de hele situatie te laten wennen en mijn eigen rollercoaster tot stilstand te brengen. Aangezien ik het typje ben door de hel en terug dit overleef ik ook al weer. Ben ik echt volledig overnieuw begonnen. Het huis waar de kids in op zijn gegroeid moest zo blijven, niks kaalplukken of pakken waar ik “recht” op heb deze boontjes dop ik ook wel!We hebben tenslotte bijna 10 jaar enorm veel van elkaar mogen leren en samen kinderen op de wereld gezet. We leven in fucking 2021 we kunnen prima voor onszelf zorgen (ja dames deze is voor jullie 😉).

En ja ik kreeg het af en toe heet onder mijn voetjes. Maar onthoudt 1 ding! Waar een wil is is een weg. Je komt niks te kort als je maar nuchter na blijft denken en je niet al te veel laat beïnvloeden door de buitenwereld. Dus tjoptjop gaan met die banaan we willen vooruit! Wat ik met dit hele verhaal wil zeggen is; er gebeurd nu zoveel in de wereld en er wordt continue met een vinger naar iemand anders gewezen. Kijk eens naar jezelf, dop je eigen boontjes en blijf hierbij! Luister niet te veel naar andere en ga voor wat jou gelukkig maakt! Jij bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leven! De bal ligt bij jou! Hoe zie jij je toekomst in deze ***** maatschappij?

Ik zou zeggen veeg eens voor je eigen deur, vat die verdomde koe bij de hoorns en maak er jouw eigen feestje van! Want met wat er nu allemaal speelt hebben we dit ontiegelijk hard nodig! Uiteindelijk staan we er allemaal alleen voor, en zullen we de slingers zelf op moeten hangen. Dus kijk eens naar jezelf en doe er alles aan om de beste versie hiervan te worden. En dan ziet jouw omgeving er een stuk kleurrijker uit! En dat is wat we tenslotte allemaal wel willen in deze tijd van complete chaos en angst.

Liefs,
Laura

📸 PK Dark Trigger Pics

 

Nou hier zit ze dan!